L’última victòria de l’FC Andorra, abans de superar diumenge el Reial Valladolid, va ser el 3 de desembre del 2023 contra l’Osca. Després, empats contra Eibar, Espanyol, Tenerife i Vila-real B, i derrotes contra Racing Santander, Leganés, Saragossa, Elx i Alcorcón. En total són ja set jornades en posicions de descens i per aconseguir la primera victòria del 2024 han hagut de passar set partits. Per tant, la celebració, després del xiulet final de l’àrbitre, tenia una explicació coherent. Sigui com sigui, Eder Sarabia ja va avisar: “No ens treu de pobres”. El seu Andorrita (per a mi l’Andorrita era més el d’abans de l’arribada de Gerard Piqué, que va viure autèntiques penúries en comparació amb aquest, que ho té tot) té la permanència a tres punts, i un partit menys que recuperaran el 13 de març al Ciutat de València contra el Llevant. Amb el Reial Valladolid es va superar un rival que és cert que està a la part alta, però que com a visitant no s’embutxaca un partit des de fa més de tres mesos... No guanyen lluny del Zorrilla des del 24 de novembre a El Alcoraz, i des de llavors, derrota contra el Llevant (2 a 1), el Vila-real B (1 a 0), el Burgos (1 a 0); i després tres empats seguits, Elx (0 a 0), Leganés (0 a 0) i Gijón (1 a 1). Per tant, molts equips ja els han aconseguit vèncer. Els de Sarabia van haver de capgirar un 0 a 1 advers, però el primer gol va arribar al minut 80 amb un cop de cap de Pastor a la sortida d’una falta lateral i la remuntada es va certificar al 89 amb un gol de Scheidler, que ha despertat d’ençà de l’arribada del fitxatge estrella: Jon Karrikaburu. Encara queda moltíssim. Millor seria tenir poca eufòria, i més quan de visitant només s’ha guanyat un partit i va ser a la primera jornada. A la Lliga es premia la regularitat, tant a dalt com a baix.

QOSHE - La primera del 2024 arriba al març - Víctor Duaso

La primera del 2024 arriba al març

15 1
06.03.2024

L’última victòria de l’FC Andorra, abans de superar diumenge el Reial Valladolid, va ser el 3 de desembre del 2023 contra l’Osca. Després, empats contra Eibar, Espanyol, Tenerife i Vila-real B, i derrotes contra Racing Santander, Leganés, Saragossa, Elx i Alcorcón. En total són ja set jornades en posicions de descens i per aconseguir la primera victòria del 2024 han hagut de passar set partits. Per tant, la celebració, després del xiulet final de........